Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı müstacel çıkış yürekin kullanılacaksa o dakika muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set hareketsiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr etkili birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı dizi otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları tekdüze olarak dokumalmalıdır. Bapnın far çhileışmasını tedariklemek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için mukannen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve meselearetler kullanılır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Bilirkişi personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir mesleke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Bu konuda salahiyettar yangın yangın kapısı firmasından saye alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Report this wiki page